Forum BITCOM Strona Główna Forum BITCOM
Forum wszystkich informatyków... tych lepszych... i tych gorszych te?...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
biblioteka "video" w c++
Autor Wiadomość
Rafa? 
Dopiero zaczyna


Dołączył: 19 Lis 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-11-21, 18:07   biblioteka "video" w c++

Mam pytanie jaka biblioteka lub kontrolka w ?rodowisku Visual C++ , b?dzie obs?ugiwa?a pliki video w oboj?tnie jakim formacie . Problem jest nast?puj?cy, chce napisa? program który b?dzie si? zajmowa? przetwarzaniem obrazu w danym pliku video , w którym b?dzie mo?na dokonywa? zmian , oblicze? itp.
Bardzo prosz? o pomoc!!!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10