Windows nie uruchamia się ponownie |
Autor |
Wiadomość |
arek5s
Dopiero zaczyna

|
Wysłany: 2008-02-07, 18:37
|
|
|
dobra awarii juz nie ma ale mam jeszcze inny problem.Próbowałem sformatować kompa i nic! włączam z płyty startowej i komp mi się "resetuje" "RESETUJE" ponieważ z ekranu wszystko znika a komp idzie i myszka sie świeci nigdy mi sie tak nie działo a kiedys zainstalowałem aplikację i jak sie zainstalowało to pytali czy uruchomić komputer ponownie więc dałem tak i zaczęło sie "resetowanie i od tego czasu nie moge ponownie uruchomić komputera a jak włączam zainstalowaną grę to mi się też kąp "wyłącza"
H=E=L=P
[ Dodano: 2008-02-07, 18:39 ]
pomocy |
|
|
|
 |
Andrzej.K

|
Wysłany: 2008-02-07, 23:16
|
|
|
To wkońcu jak to jest - nie możesz sformatować bo się resteuje... nie możesz uruchomić komputera... czy gry... ??? |
_________________ Andrzej.K
Administrator - BITCOM.pl
|
|
|
|
 |
arek5s
Dopiero zaczyna

|
Wysłany: 2008-02-08, 11:54
|
|
|
1.nie moge sformatować
2.komputer sie normalnie włącza
3.podczas jakiejkolwiek większej pracy na komputerze np.podczas grania ekran gaśnie,komp pracuje a myszka się świeci zawsze miałem te same części i nić się nie działo a więc myśle że to wina jakiegoś programu ale nie wiem jakiego kompa formatowałem kilka razy a więc prosze nie myśleć ze nie umiem |
|
|
|
 |
Andrzej.K

|
Wysłany: 2008-02-08, 22:20
|
|
|
arek5s napisał/a: | nie moge sformatować |
arek5s napisał/a: | kompa formatowałem kilka razy | To w końcu jak ???
arek5s napisał/a: | myszka się świeci | Też mi się wydaje, że to nie wina myszki...
Ciebie to by trzeba posadzić na krześle, związać, nie dać nic jeść i pić przez 3 dni, to wreszcie powiedziałbyś jak to naprawdę jest z tym kompem... z okruszków informacji arek5s napisał/a: | podczas jakiejkolwiek większej pracy na komputerze np.podczas grania ekran gaśnie | nie zapędzałbym się w nazywanie grania większa pracą, ale wnioskuję, że problem jest z przegrzewaniem się jakiegos podzespołu lub niewydolnością zasilacza...
Zalecam gruntowny test pamięci, grafiki i procesora... memtest, 3dmark, prime95... ew. próba na innym zasilaczu... |
_________________ Andrzej.K
Administrator - BITCOM.pl
|
|
|
|
 |
arek5s
Dopiero zaczyna

|
Wysłany: 2008-02-23, 19:56
|