Forum BITCOM Strona Główna Forum BITCOM
Forum wszystkich informatyków... tych lepszych... i tych gorszych te?...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
blad w rejestrze
Autor Wiadomość
Micz 
Starszy u?ytkownik



Dołączył: 23 Kwi 2004
Posty: 173
Skąd: Niemcz
Wysłany: 2005-02-15, 14:26   blad w rejestrze

mam problem nie uruchamia mi sie Win 2000 podczas startu wyskakuje blad w rejestrze czy da sie jakos to naprawic bez kopi zapasowej?? Probowalem juz ostatniej poprawnej konfiguraci nie pomoglo :(
_________________
NIE dla patentu na oprogramowanie!
http://www.nosoftwarepate...ev50/index.html
 
 
     
Andrzej.K



Dołączył: 20 Lis 2003
Posty: 1764
Wysłany: 2005-02-15, 14:37   

Czarno to widz?... ka?dy ze znanych mi przypadków uszkodzenia rejestru w taki sposób ko?czy? si? reinstalem systemu...
_________________
Andrzej.K
Administrator - BITCOM.pl

 
     
PHOENIX 
Starszy u?ytkownik



Dołączył: 27 Sty 2005
Posty: 159
Skąd: ?wiecie
Wysłany: 2005-02-15, 16:34   

No przeinstaluj system to pomo?e. Bo innego rozwi?zania nie znam. :(
 
 
     
Fibolg 
Informatyk


Dołączył: 05 Gru 2003
Posty: 785
Wysłany: 2005-02-15, 16:47   

Micz, odinstalowywa?e? mo?e przypadkiem jaki? program wcze?niej? Je?eli tak to spróbuj zainstalowa? go na nowo i odinstalowa? ponownie...
Mo?na spróbowa? u?y? te? czego? w stylu RegCleaner, ale czy to pomo?e g?owy nie daje :(
 
     
Micz 
Starszy u?ytkownik



Dołączył: 23 Kwi 2004
Posty: 173
Skąd: Niemcz
Wysłany: 2005-02-15, 18:24   

zaden program nie byl odinstalowany tylko system byl zamykany to wszystko a program byl by potrzebny jakis dosowy bo windows sie wogole nie uruchamia :/
reinstalacja napewno pomoze ale mi sie nic chce wszystkiego na nowo instalowac wiec to jest ostatecznosc. Trzeba bylo zrobic obraz dysku :/ albo chociaz kopie rejestru
_________________
NIE dla patentu na oprogramowanie!
http://www.nosoftwarepate...ev50/index.html
 
 
     
Leszek 
Starszy u?ytkownik


Dołączył: 05 Lut 2004
Posty: 114
Skąd: Toru?
Wysłany: 2005-02-15, 21:38   

Micz - wiem jak to za?atwi?... tyle, ?e jest jeden ma?y k?opot :) - Ty z Niemcza - ja z Torunia. Pisz na pm albo poszukaj czego? co si? nazywa ERD Commander 2003.

Leszek

Aha ale najpierw sprawd? w katalogu %systemroot%\repair czy nie masz tam poprawnych plików rejestru (zwró? uwag? w szczególno?ci na ich daty - czy s? w miar? ?wie?e - i po prostu nadpisz uszkodzone... tj. te uszkodzone to sobie zachowaj w razie czego).
 
     
Micz 
Starszy u?ytkownik



Dołączył: 23 Kwi 2004
Posty: 173
Skąd: Niemcz
Wysłany: 2005-02-15, 22:20   

Dzieki za pomoc ale juz przeinstalowalem system troche sie pospieszylem ale przynajmiej bede wiedzial na przyszlosc jak to rozwiazac
_________________
NIE dla patentu na oprogramowanie!
http://www.nosoftwarepate...ev50/index.html
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10